Scena

Oliver jedini pet dana u nizu svira u Lisinskom!

Svega nekoliko dana bilo je dovoljno da se rasproda četvrti te otvori posljednji u nizu, peti Oliverov koncert u Lisinskom koji će se održati u četvrtak, 12. ožujka.

U posljednjih 20 godina Oliver je jedini glazbenik koji je rasprodao takav niz koncerata u Lisinskom.

“Da, selim se na 5 dana u Lisinski, dvoranu koju volim. Koncerti mi predstavljaju izazov i priznajem da se pred izlazak na pozornicu još uvijek osjećam malo prestrašeno. Ipak, publika mi daje forcu, da su tu, da su moji, pa se trema brzo istopi. Bit će nam lijepo, siguran sam, napravit ću presjek karijere, a najlipše mi je znat da ljudi nisu izgubili potrebu za glazbom koja nas hrani i oplemenjuje iznutra” komentirao je Oliver.

Cijena ulaznica za novi datum iznose 140, 170 i 200 kuna, i mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Tekst:  muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close