Scena

Oliver Dragojević tri dana zaredom u Lisinskom

Oliver Dragojević održat će u ožujku tri koncerta u Lisinskom. Ulaznice za koncerte 8. ožujka i 9. ožujka su rasprodane, a zbog velikog interesa publike dodan je novi datum – 10. ožujka.

“Veselim se koncertima u Lisinskom, daju mi povod da ispunim neke neostvarene glazbene želje kroz drugačiji pristup i goste. Kad se ja osjećam dobro u glazbi koju izvodim, publika to uvijek osjeti. Oliver Dragojević održat će u ožujku tri koncerta u Lisinskom. Ulaznice za koncerte 8. ožujka i 9. ožujka su rasprodane, a zbog velikog interesa publike dodan je novi datum – 10. ožujka.

Na koncertu će mi se pridružiti prijatelji s kojima dijelim isti glazbeni senzibilitet i susret s njima pričinjava veliko veselje. Koncert ‘Sve nježne riječi svijeta’ bit će za sve one koji vole lipu rič, lipu melodiju i večer u kojoj se možemo isključiti iz svakodnevnice i probuditi ono najbolje u čovjeku. Emocije i ljubav” najavio je Oliver.

Svojoj publici Oliver će tih večeri pokloniti pjesme s aktualnog albuma “Tišina mora“, ali i stare, nezaboravne melodije.

Cijena ulaznica za koncert iznose 140, 170 i 200 kuna, i mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Tekst: muzika.hr

Foto: story.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close