Vijesti

Okrugli stol “Prava iz sustava socijalne skrbi”

Okrugli stol „Prava iz sustava socijalne skrbi“  održati će se danas s početkom u 12 sati u prostorijama Kulturno-informativnog centra Gospić.


O iskustvima i praksi u Zadarskoj županiji govorit će socijalne radnice Mia Gospić, Lucija Zrilić i Matea Bošnjak, dok će o istoj temi na području Ličko-senjske županije govoriti socijalna radnica Ivana Devčić. Raspravu će moderirati Jelena Milin iz Udruge socijalnih radnika Zadar.

Okrugli stol se održava u sklopu projekta “Zaštita starijih osoba razmjenom iskustva i znanja stručnih osoba te putem edukativnih, savjetodavnih i promotivnih aktivnosti”, koji Udruga “MI” – Split provodi u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Udrugom Dalmatinski potrošač. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Glavni cilj projekta je podići kvalitetu života starijih osoba s ciljem njihove veće integriranosti u lokalnu zajednicu te raditi na prevenciji njihove socijalne isključenosti. Projektnim aktivnostima doprinijet će se povećanoj koordinaciji svih ključnih dionika uključenih u ovu problematiku te će se na taj način osigurati lakša dostupnost informacija na lokalnom području za starije osobe.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close