GastroGrad ZagrebIzdvojenoPromo

OJAČAJTE IMUNITET Svježe šparoge iz Ivankova- izravno s polja na vaš zagrebački stol!

OKUSI HRVATSKE - WEBSHOP

U ovo vrijeme smanjenih društvenih kontakata, kad svi ostajemo kod kuće kako bismo čuvali sebe i bližnje, važnost zdrave prehrana posebno dolazi do izražaja.


Kako bismo ojačali imunitet i spriječili gojaznost zbog smanjene tjelesne aktivnosti, idealno je vrijeme da prehranu nadopunimo jednom od najzdravijih namirnica na svijetu – šparogama.

Šparoge imaju bogatu nutritivnu vrijednost – sadrže vitamine A, K, B, C i E, folnu kiselinu, željezo, bakar, vlakna, mangan, kalij, kolin, cink, magnezij i selen, a kako 100 g šparoga sadrži tek 20 kalorija, savršena su namirnica i za one koji žele regulirati tjelesnu težinu.

Prisjetimo se i ostalih dobrih vrijednosti koje imaju šparoge:

  • Velike količine inulina u šparogama ključne su u liječenju probavnih problema.
  • Bogate su vlaknima, koja su također nužna za zdravlje probavnog sustava.
  • Tu su i bjelančevine, kao i lutein i zeaksantin koji su važni za dobar vid, te triptofan koji poboljšava san.
  • Zahvaljujući saponinima i flavonoidima, šparoge imaju snažna antiupalna svojstva.
  • Moćan su diuretik koji pomaže u oslobađanju organizma od mokraćne kiseline, rastvara bubrežne kamence i pomaže kod gihta.
  • Jedan su od najbogatijih izvora rutina – flavonoida koji smanjuje kolesterol i krvni tlak te jača krvne žile.
  • Zbog bogatstva folne kiseline odlična su namirnica za trudnice.

Slasna jela koja ovih dana pravite u svojim kuhinjama možete obogatiti ovom supernamirnicom i bez napuštanja svog doma, uz samo nekoliko klikova na vašem osobnom računalu.

Ukusne domaće šparoge naručite putem webshopa na stranici Okusi Hrvatske, i doći će vam izravno sa polja izravno na vaše stolove.

Cijena jedne vezice od 250 g iznosi 20 kuna, a možete naručiti i vezice od 500 g po cijeni od 30 kuna, dok cijena vezice od 1 kg iznosi 60 kuna.

Kliknite na web shop Okusi Hrvatske još danas i naručite svježe šparoge na svoju zagrebačku adresu! 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close