Lifestyle

Održana druga radionica u sklopu pokretanja projekta INTEGRA LIKA

10. lipnja 2015. je u Kulturno informativnom centru Gospić održana druga od tri radionice pod nazivom „Razvoj turističkog proizvoda“ koja se održava u sklopu teme „Brendiranje Like“. Predavanje i radionicu održao je gospodin Marko Baus, mag. dizajna, stručnjak za razvoj inovativnih proizvoda.


Na ovoj radionici naglasak je stavljen na definiranje poželjnih svojstava brenda novog proizvoda temeljenog na razvoju specifičnih ličkih proizvoda i turističkih potencijala koje područje Like nudi. Predstavljeni su uspješni primjeri dobre prakse razvoja temeljenog na brendiranju regija. Među prisutnih više od dvadeset polaznika bili su predstavnici turističkog sektora, jedinica lokalne samouprave, Ličko-senjske županije, HOK-a, razvojne agencije i poduzetnika.Sudionici su tijekom radionice imali priliku zajednički promišljati o konkretnim smjerovima razvoja regije i započeti s postavljanjem petogodišnjih ciljeva.

Foto_2015_06_10 (2)

Radionice i predavanja su dio projekta INTEGRA LIKA koji LAG-LIKA pokreće u rujnu. Cilj je okupiti timove ljudi koji će biti izravno uključeni u provedbu ovog petogodišnjeg projekta koji će promijeniti gospodarsku sliku Like i Primorja. Projekt će obuhvatiti široki spektar područja. Za svako područje biti će okupljen tim ljudi. Postupci kao i rezultati biti će mjerljivi što će znatno olakšavati provođenje samog projekta.


 

Tekst i foto: LAG-LIKA


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close