Scena

Održan koncert Sinac pod križem

U subotu 28. ožujka u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac, s početkom u 19.00 h održan je korizmeni koncert pod nazivom „Sinac pod križem“. Organizator ovog koncerta bio je KUD „Lipa“ Sinac predvođen voditeljicom Jasnom Ilić.

Prekrasne pjesme u izvedbi divnih glasova ispunile su srca, nažalost malobrojne publike. U programu koji je trajao nešto više od sat vremena posjetitelji su uživali u prekrasnim crkvenim pjesmama. Osim članova KUD-a „Lipa“ Sinac nastupili su i mnogobrojni gosti. Na pozornici su se izmijenjali župni zbor „Granešina“ iz Zagreba, župni zbor „Zrnje Gospine krunice“ iz Sinca, Dario Košćak – gitara, Kristijan Pajdaković – orgulje, te časna sestra Veronika Šaban – orgulje.

WP_20150328_004
Župni zbor „Granešina“

Gostujući zbor „Granešina“ između mnogobrojnih pjesama, izveo je i pjesmu „Pod križem“ Ivana Bogdanića u kojoj se, spominju Gacka i Sinac.

WP_20150328_010
Župni zbor „Zrnje Gospine krunice“

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close