Scena

Održan koncert Sinac pod križem

U subotu 28. ožujka u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac, s početkom u 19.00 h održan je korizmeni koncert pod nazivom „Sinac pod križem“. Organizator ovog koncerta bio je KUD „Lipa“ Sinac predvođen voditeljicom Jasnom Ilić.

Prekrasne pjesme u izvedbi divnih glasova ispunile su srca, nažalost malobrojne publike. U programu koji je trajao nešto više od sat vremena posjetitelji su uživali u prekrasnim crkvenim pjesmama. Osim članova KUD-a „Lipa“ Sinac nastupili su i mnogobrojni gosti. Na pozornici su se izmijenjali župni zbor „Granešina“ iz Zagreba, župni zbor „Zrnje Gospine krunice“ iz Sinca, Dario Košćak – gitara, Kristijan Pajdaković – orgulje, te časna sestra Veronika Šaban – orgulje.

WP_20150328_004
Župni zbor „Granešina“

Gostujući zbor „Granešina“ između mnogobrojnih pjesama, izveo je i pjesmu „Pod križem“ Ivana Bogdanića u kojoj se, spominju Gacka i Sinac.

WP_20150328_010
Župni zbor „Zrnje Gospine krunice“

 

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close