Sport

Odličan nastup naših gimnastičara u Osijeku

Odličan nastup imali su hrvatski gimnastičari prvoga dana kvalifikacija Svjetskog kupa u Osijeku.


Robert Seligman i Filip Ude na konju s hvataljkama te Tomislav Marković na parteru plasirali su se u subotnja finala u Gradskom vrtu. Seligman je imao drugu ocjenu kvalifikacija, 14,950 bodova, Ude treću (14,900), dok je Marković bio peti sa 14,750 bodova.

“Drago mi je da je Slovenac Sašo Bertoncelj ispred mene. Ove sezone sam i u Dohi i u Ljubljani bio prvi u kvalifikacijama, ali nisam to zadržao u finalu. Bolje je da to bude sada suprotno. Promašio sam jedan lakši element pa mi je start bio 6,1, a ne planiranih 6,2. Imao sam dosta problema, letio sam na sve strane, a i ovaj put mi je pritisak bio puno veći budući da sam se proteklih tjedana mučio s ozljedom ruke, malo trenirao… Ali, izdržao sam sve”, kazao je Seligman, dok je Ude obećao borbu u finalu.

‘Nije ovo bilo neko posebno izdanje od mene, start mi je bio samo 6,0, zapeo sam na spindlu, pa nisam uspio planiranih 6,2. Nakon toliko mjeseci višeboja još nisam ušao u ritam samo konja. Glava hoće, ali tijelo ne sluša još uvijek. Ipak, u subotu idem na sve ili ništa. Do OI u Riju nema još puno vremena, a ja moram isprobati tu najjaču vježbu od 7,1. Neka mi navijači ne zamjere, ali ovo radim da bih u Riju bio bolji’.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close