Ličko-senjska županijaSport

Odličan nastup AK Velebit 2001 na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze!

U subotu 29.5.2021. održan je 2. brdski maraton “Ivanec – Novi Marof”, a u sklopu utrke održano je i Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze.


Start utrke bio je u Ivancu, odakle se staza uspinje na vrh Ivanšice, dalje nastavljajući šumskim stazama prema Novom Marofu gdje je bio i cilj utrke.

Dionica u dužini od 42 km s 1900 m n.v. predstavljala je veliki izazov svim trkačima zbog svoje konfiguracije i trena prekrivenog blatom koje je posljedica nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Na navedenom prvenstvu Hrvatske muška ekipa AK Velebit ostvarila je odličan rezultat plasmanom na 7. mjesto od 15 ekipa, a pojedinačno su postigli sljedeće rezultate:

1. Marijan Butorac je utrku istrčao za 4:39 h osvojivši 22. mjesto,
2. Igor Šikić utrku je istrčao za 4:40 h, osvojivši 24. mjesto,
3. Mislav Krmpotić je utrku istrčao za 5:29 h osvojivši 52. mjesto,
4. Martin Mataić je utrku istrčao za 5:41 osvojivši 55. mjesto

Kao jedina žena iz AK Velebit 2001 nastupila je Dijana Butorac i ostvarila izvrsno vrijeme od 6:07 h što je bilo dovoljno za 20. mjesto u kategoriji žena.

Odlični rezultati predstavnika AK Velebit 2001 samo su potvrda kontinuiranog rada, odricanja i treninga.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: AK Velebit

Povezane objave

Back to top button
Close