Film i TVIzdvojeno

ODLAZE NA SELO Ovo su odabrane dame koje Milan vodi u Oteš kraj Gospića!

LJUBAV JE NA SELU

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!


45-godišnji Milan Milinković je do sada imao samo jednu ozbiljniju vezu, a u ‘Ljubav je na selu’ prijavio se na nagovor prijatelja. Milan voli pomagati drugima, iskren je i pošten, a kaže da se voli i šaliti te da je društven.

Volio bi naći djevojku za cijeli život koja je spremna živjeti s njim na selu, a morala bi biti iskrena, normalna, vjerna te da se njom može sve dogovoriti. Jedino što nikad ne prihvatio kod buduće partnerice, kaže farmer, jesu prevara i laži.

Već na prvom susretu iznenadila ga je Renata odjenuvši bijelu haljinu i poručivši da je spremna za svadbu, a ‘zlatna djevojka’ Ruža priznala je kako bi mu bila spremna čak roditi i dijete.

Ovo su odabrane dame koje Milan vodi u Oteš kraj Gospića:

RUŽA PEJIĆ (46)

U novu sezonu ponovno stiže Ruža Pejić, koja je ljubav tražila najprije u 8. sezoni, kada se prijavila u nadi da će osvojiti srce Andre Bogunovića, a zatim je u 10. sezoni bacila oko na Željka Bilića iz Bala, koji ju je i ugostio na svom imanju. Ova simpatična i komunikativna Slavonka sa zagrebačkom adresom iza sebe ima 14 godina dug brak, iz kojeg ima sina, te nekoliko dužih veza, no srodnu dušu još nije pronašla. Ruža za sebe kaže da je društvena, čvrsta i vrijedna, a mana nema. Farmerski poslovi nisu joj strani jer je odrasla na selu, a i u kućanstvu se odlično snalazi. Njezin idealan muškarac trebao bi biti vrijedan, viši od nje i tamnoput, preferira ćelave, nabildane i tetovirane, a najzanimljiviji su joj bajkeri.

RENATA ŠAPINA (48)

Renata je gledateljima poznata iz prošle, 13. sezone emisije kada ju je na farmi ugostio Zoran Stričević, a nakon svađe tijekom sadnje kupusa napustila je emisiju.

Renata stiže iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Slobodno vrijeme voli provoditi u izlascima, shoppingu, druženju s prijateljima. Gledatelje je iznenadila izjavom kako ”ne radi ništa”, a onda otkrila da je to zato što je njezina obitelj prije nekoliko godina osvojila jackpot na lutriji. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu pa ne misli da će se na farmi dobro snaći, ali spremna je pokušati.

Stvarno se nada da će pronaći nekoga u koga bi se zaljubila, budući da nije do sada imala sreće u ljubavi, a iza nje je jedan propali brak. Kod budućeg partnera važno joj je samo dobro srce i duša.

MIRJANA MRŠIĆ (53)

Mirjana dolazi iz Podstrane, a za sebe kaže da je rođeni veseljak i duša svake zabave. Uvijek teži optimizmu i pozitivi, a u slobodno vrijeme izlazi van s prijateljima te obožava sama sebi šiti odjeću. Od budućeg partnera očekuje da je samostalan i sposoban brinuti se sam za sebe, voljela bi i da je zgodan, ali i da imaju neke zajedničke interese koji će ih dodatno povezati.

Što se iskustva sa seoskim poslovima tiče, nema ga baš previše, ali ne boji se životinja i spremna je sve naučiti jer smatra kako se za Milana vrijedi boriti.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close