Moda

Odjeća koju bismo trebali kupovati za broj veću ili manju

Svi znamo da se određena odjeća zbog svog sastava skuplja u pranju i tijekom sušenja ili pak širi tijekom nošenja. Zbog toga bismo trebali biti oprezni pri njihovoj kupovini i odlučiti se za broj veće ili pak manje modele. U nastavku pročitajte na koje odjevne komade morate obratiti pažnju, piše zadovoljna.dnevnik.hr


1. T-shirt

Obične majice s velikim udjelom pamuka ‘žrtve’ su skupljanja, a i one s primjesama poliestera također iz perilice izlaze ‘manje’.

2. Majice s kragnom

Često se nakon pranja i sušenja skupe upravo u području kragne pa ih više ne možemo zakopčati ili jednostavno izgledaju čudno na tom području.

3. Vunena odjeća

Vunena vlakna također se smanjuju u doticaju s vodom ili tijekom kemijskog čišćenja, stoga birajte modele broj veće koji će vam ujedno biti i puno udobniji.

4. Čarape

Zašto biste bez razloga zaustavljali cirkulaciju u nozi svaki put kada morate navući čarapu? Radije kupujte veće čarape.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close