VijestiGrad ZagrebTurizam

Odgođena turistička konferencija Day One: Štete koje će globalno pretrpjeti turizam, mjere se u milijardama

ZBOG KORONA VIRUSA

Nakon konferencije za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite portal HrTurizam donio je odluku o odgodi konferencije Day One. Sukladno situaciji konferencija se planira odgoditi do početka studenog, no o svemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Konferencija je trebala biti održana 02. travnja u Kongresnom centru Forum.

“Odluku o odgađanju donijeli smo nakon objave stožera i čekali smo do zadnjeg trenutka. Ova odluka nije mi nimalo laka. Naša konferencija je važna za turistički sektor, kojemu je u ovom trenutku pomoć itekako potrebna. Štete koje će pretrpjeti turizam, kako globalno tako i u Hrvatskoj, ne mogu se uopće predvidjeti i mjere se u milijardama. U ovim trenucima je zapravo najvažnije komunicirati i biti spreman za sve opcije. Iako se u našem slučaju radi o konferenciji na kojoj je predviđeno tek 350 sudionika držimo kako je važno odgovorno se ponašati te smo donijeli odluku o odgađanju konferencije” istaknuo je direktor Day One konferencije Goran Rihelj vlasnik i osnivač portala HrTurizam


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close