Ličko-senjska županijaKultura

Odgođena sva događanja do kraja tjedna na Trgu Stjepana Radića

Sva planirana događanja do kraja ovog tjedna na Trgu Stjepana Radića u sklopu GROCKS-a i manifestacije „Srpanj u Gospiću“ odgođena su do daljnjega, priopćili su danas iz Grada Gospića.


Naime,  Nacionalni stožer civilne zaštite danas je objavio da će Ministarstvo kulture u suradnji s epidemiolozima sljedeći tjedan donijeti detaljne upute o postupanju i načinima na koje će se moći organizirati kulturna, glazbena i druga događanja na otvorenom.

Slijedom toga Grad Gospić zajedno sa svojim ustanovama u kulturi pričekat će donošenje tih uputa kako bi događaje organizirali u skladu s trenutnom COVID- 19 situacijom te kako bi omogućili sve sigurnosne uvjete, navode iz Grada.

O svim  događajima i njihovim novim terminima održavanja Grad Gospić će izvijestiti  javnost nakon donošenja detaljnih uputa od strane Ministarstva kulture i epidemiologa.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close