Vijesti

Odgođen je turnir Heroja Domovinskog rata u Karlobagu

Organizatori popularnog Malonogometnog turnira Heroja Domovinskog rata koji se ove godine održava četvrti put, danas su odgodili turnir zbog očekivanog lošeg vremena. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

4.MT „Heroji Domovinskog rata službeno odgođen!
Novi termin: Subota 13.08. 2016. (16:00h)
Kako se jučer i najavljivalo jutros je došla službena potvrda 4.MT „Heroji Domovinskog rata“ po prvi puta biti će odgođen. Nakon našega upita prema Državnom hidrometeorološkom zavodu (DHMZ) potvrđeno nam je da se od petka pa do nedjelje navečer očekuje znatno pogoršanje vremena pogotovo na sjevernom jadranu gdje će uz kišu od subote ujutro zapuhati olujna bura.
Nažalost organizator turnira nije u mogućnosti organizirati tako veliki i zahtjevan događaj po najavljenim lošim vremenskim uvjetima zbog nemogućnosti ozvučenja igrališta, organizacija hrane i pića, spuštanja koreografije i neregularnih uvjeta za igru.
Nakon razgovora organizatora sa Općinom Karlobag, TZ Karlobag, Policijskom Postajom Karlobag, voditeljima momčadi, sucima i ugostiteljskim obrtom Riva odlučeno je da se Heroji odgode za subotu 13. Kolovoza sa početkom u 16:00 sati.
Također firma koja će ozvučiti razglasom igralište Laktinac, Nikola Hećimović (Dj Hec) i tamburaški sastav Velebit potvrdili su svoj nastup i sljedeću subotu u Karlobagu tako da se planirani program neće mjenjati.
Hvala savjetu mladih Općine Karlobag i predsjednici Nikolini Matić koji su svoj planirani događaj igre mladih na Baškoj Rivi prebacili sa subote na petak 12. Kolovoza kako bi oslobodili termin 4.MT „Herojima Domovinskog rata“
Hvala na razumijevanju i svim momčadima, sucima, uzvanicima i medijima koji su prihvatili odgodu i potvrdili svoj dolazak već sada u Karlobag 13. Kolovoza 2016.
Pripreme traju za najveći događaj Općine Karlobag i ponajbolji malonogometni turnir županije već 3 mjeseca i nismo mogli nikako riskirati da se u subotu prekine ili neodrži zbog loših vremenskih uvjeta i stoga smo donijeli odluku da se odgodi za tjedan dana kasnije kada bi u 16:45 sati PP Karlobag i Hv 91“ Zadar utakmicom trebali napokon otvoriti 4.MT „Heroji Domovinskog rata“
Program polaganja vijenaca, paljenja svijeća, mise zadušnice i izvlačenja skupina turnira održan je prema rasporedu i protokolu u utorak 02.08.2016.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close