VijestiScena

Odbrojavamo do koncerta Prljavaca na opatijskoj Ljetnoj pozornici

 Fanovi Prljavog kazališta odbrojavaju do velikog koncerta 12. kolovoza u Opatiji, na Ljetnoj pozornici,  koji je ujedno i završnica spektakularne slavljeničke turneje kojom su Prljavci obilježili 40 godina benda!

Dan za danom euforija oko koncerta raste, a dečki su napravili i malu stanku i pobjegli na more, prije nego u nedjelju, 5. kolovoza, zasviraju u Zadru, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Odmah potom kreću probe i pripreme za Opatiju u koju će se u nedjelju, 12. kolovoza slijevati rijeke fanova iz Rijeke, Pule, ali i šireg područja oko Opatije. Među njima će zasigurno biti i ponavljača koji su u Zagrebu uživali u najvećem koncertu na ovoj turneji i pjevali u masi od 30 tisuća ljudi, slaveći 40. rođendan Prljavog kazališta.

Brojka 40 je pomalo zastrašujuća. Četrdeset godina je dugo u ljudskom postojanju, ali nam je vrijeme prošlo jako brzo. To je poput treptaja oka, no tako je vjerojatno svima. Vrijeme naprosto prođe. Mi smo ponosni na sve ono što je ostalo iza nas. Bavili smo se glazbom kakvu smo željeli svirati, nosili smo je u sebi i dijelili s publikom. Za nas nema veće sreće, a tako se osjećamo i sada kada smo u pravom obljetničkom raspoloženju koje vam donosimo i na opatijsku Ljetnu pozornicu,  naglasio je ususret koncertu u Opatiji Mladen Bodalec.

Inače, dečki iz Dubrave punom parom rade i na novom albumu Prljavog kazališta, a prve tri pjesme su već snimljene.

Prljavci traju i uskoro će se pojaviti i naš novi album. Ne mogu točno reći kada, jer mi ne izbacujemo singlove dok nismo sa svakom notom apsolutno zadovoljni, ali bit će ubrzo, naglašava Bodalec.

Uz brojne hitove koje su nam Prljavci već darovali, na novom će se albumu zasigurno ponovno naći pjesme koje će se publici dugoročno uvući pod kožu, a dok čekamo premijere novih pjesama, preostaje nam velika završnica turneje 40 godina Prljavog kazališta u Opatiji, koju nipošto ne treba propustiti.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close