Sport

Odbojkaški turnir u Gospiću povodom Dana Grada

Odbojkaški klub “Lika-Lu” iz Gospića najavio je turnir u srpnju


Dan grada Gospića svake godine bude centralno ljetno zbivanje gospićkog kraja. U nizu manifestacija koje se planiraju ove godine, na redakciju našeg portala stigla je najava Odbojkaškog kluba “Lika-Lu” povodom turnira koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Odbojka je sport koji nas, pored ostalog, može naučiti kako se treba ponašati, kako treba živjeti: trebaš dati sve od sebe jer upornost se uvijek isplati… moraš naučiti braniti se, boriti, priznati grešku i prihvatiti poraz jer ipak ne možeš uvijek sve dobiti i pobijediti… ponekad prešutjeti, ponekad i  popustiti… napadaš kad je najteže… primaš udarce ma koliko jaki bili… blokiraš „neprijatelja“… nadmudriš jače od sebe… padaš i dižeš se kao da ništa nije bilo, jer znaš da je snaga u teb jer ti možeš pokrenuti sve… Ništa ne može zamijeniti onaj osjećaj kad staneš na teren i svima daš do znanja kako ćeš dati sve od sebe!“

Povodeći se navedenim Odbojkaški klub Lika-Lu koji djeluje na području grada Gospića, povodom Dana grada Gospića organizira i poziva sve zainteresirane na turnir u odbojci pod nazivom „Odbojka- to je život“ u kojem mogu sudjelovati svi građani grada Gospića s posebnim naglaskom na djelatnike ustanova koje se nalaze na području grada (bolnica, vojarna, policija, vatrogasci, osnovna škola, srednje škole, djelatnici grada, fakulteti, šumarija, elektra, …). Sudjelovati mogu i poduzetnici, ugostitelji, trgovački lanci, ali ponavljamo i svi ostali zainteresirani građani grada Gospića i bliže okolice.

Turnir će se održati unutar dva  dana  odnosno 11.  i 12. srpnja 2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani. Broj ekipa je ograničen. Na turnir se mogu prijaviti isključivo mješovite ekipe (3 muška i 3 ženska igrača ili 2 muška i 4 ženska igrača). Ekipe koje se prijave moraju imati naziv i voditelja. Po ekipi se može prijaviti najviše 8 igrača.  Igrači mogu igrati isključivo za jednu ekipu.   U slučaju većeg ili manjeg broja ekipa, organizator zadržava pravo izmjene načina natjecanja i programa. Parovi i redoslijed nastupa ekipa izvršit će se ždrijebanjem na dan turnira. Prijave traju do 7.7.2015. godine.

Predsjednik kluba gospodin Ivica Brkić nada se što većem odazivu građana s obzirom je odbojkaški turnir novost u proslavi odnosno ovo je prvi turnir u odbojci za građane organiziran povodom proslave Dana grada Gospića. Članovi kluba snimili su zanimljiv i prigodan spot za turnir s porukom na kraju: „PRIJAVI SE I TI“ ,  ističući kako očekuju dobru zabavu, druženje i igru građana uz odbojku.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na Facebook stranici OK Lika Lu.

odbojka


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close