ZdravljeIzdvojenoPromo

Odazovite se akciji darivanja krvi u Novalji!

Gradsko društvo Crvenog križa Pag poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u Novalji, u ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine.


Akcija darivanja krvi će se održati u maloj dvorani osnovne škole A.G. Matoš u vremenu od 9:00 – 11:00 sati, nakon čega će biti organizirano druženje i zahvalni obrok za darivatelje.

Svaki darivatelj krvi je heroj, a krv doslovno jedini dar od srca koji možete nekome pokloniti i spasiti život. Stoga darujte krv i postanite heroji! Odvojite 15 minuta svog vremena i pomognite nekome, možda sa svojih 15 minuta nekome “poklonite” 15 godina života. Pozovite sve svoje prijatelje i članove obitelji i pokažite plemenitost te otkrijte najbolji dio sebe, poručuju organizatori.

Također, ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, a želite pomoći možete se  pridružiti Crvenom križu volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili im pomoći u organizaciji i provedbi akcije.

Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close