ZdravljeIzdvojenoPromo

Odazovite se akciji darivanja krvi u Novalji!

Gradsko društvo Crvenog križa Pag poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u Novalji, u ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine.


Akcija darivanja krvi će se održati u maloj dvorani osnovne škole A.G. Matoš u vremenu od 9:00 – 11:00 sati, nakon čega će biti organizirano druženje i zahvalni obrok za darivatelje.

Svaki darivatelj krvi je heroj, a krv doslovno jedini dar od srca koji možete nekome pokloniti i spasiti život. Stoga darujte krv i postanite heroji! Odvojite 15 minuta svog vremena i pomognite nekome, možda sa svojih 15 minuta nekome “poklonite” 15 godina života. Pozovite sve svoje prijatelje i članove obitelji i pokažite plemenitost te otkrijte najbolji dio sebe, poručuju organizatori.

Također, ukoliko iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga niste u mogućnosti darivati krv, a želite pomoći možete se  pridružiti Crvenom križu volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili im pomoći u organizaciji i provedbi akcije.

Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close