Film i TVIzdvojeno

Odabrane su zlatne djevojke: Kod ličkog farmera prijavile se i poznate “povratnice”

Trnci i neizvjesnosti sinoć su bili prisutni kod svih petero farmera nove sezone ‘Ljubav je na selu’ jer su s nestrpljenjem čekali Anitu kako bi im napokon predala njihova pisma i upoznala ih s djevojkama koje su im pisale.


Milan je bio među prvima kojima je Anita otkrila koliko su pisama dobili.

”Ja sam se razočarao što je druga strana bila neiskrena. Jedno je radila drugo mislila. Zato sam se prijavio da probam ponovo!”, rekao.

Kod ličkog farmera prijavile su se i neke povratnice. Tako se između ostalog i Renata prijavila kod Milana, a otkrila je da će ga pokušati zavesti pjesmom.

”Pjevat ću mu, moj Milane!’‘, rekla je Šapina te dodala da će biti iskrena i jednostavna kakva je i uvijek.

Važan mi je taj prvi susret. Znači moram zablistati!”, rekla je Renata.

Došlo je vrijeme da se odaberu ‘zlatne’ djevojke.

Stručni ljubavni žiri je donio odluku da je jedna od vas idealna za naše farmere. Zlatne djevojke imaju malu prednost pred ostalima jer ne mogu ispasti u prvom izbacivanju”, objasnila je Anita pa prozvala ‘zlatne’ djevojke svakog farmera.

Milanova ‘zlatna’ djevojka bila je Ruža kojoj je bilo jako drago što je ona baš odabrana.

”Imate malu prednost pred curama, ali vi večeras nećete imati priliku upoznati farmere nego ostale djevojke. I ne tugujte jer ovo je odabir samo stručnog ljubavnog žirija, a ne farmera”, objasnila je Anita te nastavila.

Ovog puta smještene ste u jednom kampu”, kazala je voditeljica što sve dame nisu jednako dobro prihvatile.

‘Zlatne’ djevojke otišle su na tajnu lokaciju, a kako će proći dugo očekivani susret s farmerima gledatelji će doznati već sutra od 21 sat.


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close