Turizam

ODABRALI SLOVENSKI KAMPISTI Straško i Navis među najboljim kampovima u Hrvatskoj!

Na 13. Hrvatskom kamping kongresu u Termama Sveti Martin dodijeljene su nagrade najboljim kampovima u Hrvatskoj i Sloveniji.


Riječ je o izboru “Naj kamp Adria” u organizaciji slovenskog kamping web portal Avtokampi.si u kojem brojni kampisti tijekom cijele godine glasaju za najbolje kampove, a ove se godine izbor odvija već po deveti put.

Nagrade najboljim hrvatskim kampovima dodijeljene se prema sljedećim kategorijama: najbolji mali i veliki kampovi u Istri, najbolji mali i veliki kampovi u Dalmaciji, najbolji mali i veliki kampovi na Kvarneru, najbolji nudistički kamp te najbolje naselje mobilnih kućica.

Kamp Straško – najbolji veliki kamp u Dalmaciji

U kategoriji velikih kampova u Dalmaciji prvo mjesto osvojio je kamp Straško iz Novalje kojeg odlikuju mnogobrojni popratni sadržaji kao što su sportsko–rekreativni centar, animacija koja se brine o gostima tokom cijelog dana te večeri u zabavnom centru koje upotpunuju boravak gostiju u kampu.

U kampu Straško gostima su na raspolaganju parcele sa priključkom na struju, vodu, SAT-TV i u potpunosti opremljene mobilne kućice. Zahvaljujući svom prirodnom položaju jako velik broj smještajnih jedinica nalazi se u prvom redu uz more.

Autokamp Navis među najboljim malim dalmatinskim kampovima

U kategoriji  “najbolji mali dalmatinski kamp” drugo mjesto pripalo je obiteljskom autokampu Navis koji se nalazi u uvali na sjevernom dijelu otoka Paga. Iako je samo 3 km udaljen od grada Novalje, dovoljno je daleko da se ne osjeti vreva velikog turističkog centra i provede odmor u prirodnom i opuštajućem ambijentu.

Kamp se sastoji od 100-tak komfornih kamp mjesta opremljenih priključcima vode i struje, modernih sanitarija te prostora za zajedničko druženje te je idealna destinacija za obiteljski odmor u mirnom okruženju, zabavu, rekreaciju i druženje.

Popis svih nagrađenih kampova pogledajte na LINKU.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close