ModaLifestyle

Odaberite idealne traperice i tako sakrite nedostatke

Traperice su komad odjeće koji vole svi. Razni krojevi traperica koje nam donose novi trendovi mogu se nositi za sve prilike, no postoji model ženskih traperica koji nema konkurencije, a koji u jednom potezu naglašava žensku siluetu, skriva trbuh i smanjuje struk


Traperice su već desetljećima jedan od najpopularnijih komada odjeće, a svaka žena u ormaru skriva barem jedan model. Iako su se s godinama njihova popularnost, ali i izgled značajno mijenjali, traperice nisu izgubile svoj identitet, već su se vratile starim korijenima.

Najbolji dokaz je povratak najstarijeg modela ženskih traperica na svijetu – mom jeans. Mom jeans ili mamine traperice smatraju se krojem koji najjače naglašava ženske obline, a prvi takav proizveden je davne 1934. godine i to pod Levi’s 501 etiketom.

Ove traperice su prvi model ikada napravljen za žene, a opisuje ga nešto viši struk te ravne nogavice ili pak one mrkva kroja.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close