Tech

Od sada video pozivi unutar Facebook mobilnog Messengera

Videopozivi dostupni su na uređajima s operativnim sustavima iOS i Android


Facebook je u nekoliko država, uključujući i Hrvatsku, uveo mogućnost videopoziva unutar svoje aplikacije Messenger za mobilne telefone. Messenger, koji ima više od 600 milijuna korisnika, odsad ima ikonicu “video” u gornjem desnom kutu ekrana.

Facebook je ranije ove godine u Messenger uveo mogućnost glasovnih i videopoziva između računala. Najnovija funkcija znak je Facebookova pokušaja da svoju uslugu za chat pretvori u potpuno opremljenu platformu s jednakim dosegom kao njihova društvena mreža, koja ima 1,4 milijardu korisnika.

4d34569fea298febd0a7858a8e439b5c
Izvor: Facebook

 

Videopozivi dostupni su na uređajima s operativnim sustavima iOS i Android i to u Belgiji, Kanadi, Hrvatskoj, Danskoj, Francuskoj, Grčkoj, Irskoj, Laosu, Litvi, Meksiku, Nigeriji, Norveškoj, Omanu, Poljskoj, Portugalu, Velikoj Britaniji, SAD-u i Urugvaju, piše Večernji list.


 

Tekst: Večernji list/ poslovni.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close