AutomotoIzdvojeno

OD RIJEKE DO PAGA Promo filmovi za nove Volvo kamione ponovno snimani u Hrvatskoj!

Hrvatska je ponovno bila odabrana kao destinacija za snimanje najnovijih filmova o novoj generaciji Volvo Trucks kamiona, piše Novi list.


Scene su snimane duž hrvatske obale: od Rijeke, putem Dalmatine do otoka Paga.

Hrvatska je već treći put u zadnjih 8 godina izabrana za destinaciju u kojoj Volvo Trucks želi predstaviti svoje najnovije proizvode: prvi put je 2012. godine sniman podvig Ballerina stunt, iza toga 2017. godine snimljen film The flying Passanger, a 2019. snimljen je niz filmova i fotografija vezanih na upravo predstavljenu novu generaciju kamiona Volvo Trucks.

Volvo Trucks je predstavio četiri nova kamiona s velikim naglaskom na okruženje vozača, sigurnost i produktivnost.

“Zaista smo ponosni na ovu veliku investicijsku za budućnost. Naš je cilj biti najbolji poslovni partner naših kupaca, čineći ih još konkurentnijima i pomoći im da privuku najbolje vozače na sve žešćem tržištu”, kaže Roger Alm, predsjednik Volvo Trucks.

Četiri teška kamiona: Volvo FH, FH16, FM i FMX predstavljaju oko dvije trećine isporuka tvrtke Volvo Trucks.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close