GlazbaLičko-senjska županija

Od Paga do Splita – Marko Kutlić otkrio spot za novu pjesmu “Budiš me”

Marko Kutlić, jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, nastavlja s oduševljavanjem publike i glazbenih urednika te otkriva novu pjesmu “Budiš me”, s kojom stiže na splitske Prokurative.


Ova pjesma koja je nastala spontano posebno ga raduje i veseli, a od njezinog stvaranja do izlaska, kako kaže Marko, u njemu se slušajući i pjevajući javlja osjećaj radosti i topline.

“Volio bi da se isti osjećaj probudi i u srcima ljudi kad ju budu slušali”, dodaje.

Marko je radio sam na glazbi, a tekst je pisao s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Aleksandrom Čubrilom Sašom. Produkciju potpisuje mladi producent Antonio David Perina, a osim njega na pjesmi su gostovali i razni glazbenici.

“Bubnjeve je, kao i u većini pjesama koje su objavljene u zadnje dvije godine, maestralno odsvirao Dado Marinković, a prateće vokale koji se čuju u zborskom dijelu pred sam kraj pjesme snimili su Nela, Nika Turković i Tea Mudrovčić, nova članica mog pratećeg benda”, rekao je Marko i najavio atraktivan nastup na Splitskom festivalu na kojem će nastupiti 3. srpnja.
“Odlazak na ovogodišnji Splitski festival za mene je na neki način buđenje iz zimskog sna. Malo sam se uspavao, a sad je vrijeme da se probudim i vratim na tračnice. Sretan sam što se vraćam baš s ovom pjesmom i ne mogu dočekat da stanem 3. 7. na Prokurative i izvedem ju pred splitskom publikom na toj povijesnoj pozornici”, kaže Marko.
Spot za pjesmu snimljen je na otoku Pagu i to u jednom danu, što je za sve uključene u projekt bilo zabavno, ali i izazovno.
“Nismo znali da na otoku Pagu ima toliko zmija, s jednom od njih je glumica imala bliski susret, ali Bogu hvala nitko nije stradao i vratili smo se kući živi i zdravi”, ističe Marko.
Iza ideje stoji Antonio David Perina koji je sve snimao uz pomoć direktora fotografije Patrika Vukovića. Za kostime je bila zadužena mlada dizajnerica Lorena Gečević, a uloge glumaca su utjelovili mladi, ali fantastični Lav Novosel i Karla Đinđić, koji su svojom glumom realizirali sve zamisli redatelja.

Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close