VijestiGrad ZagrebScena

Od Mongolije i Bugarske do Zagorja i Međimurja – tjedan bogatih i raznolikih programa na Bundeku!

I ovoga tjedna nastavlja se bogati program Ljetne pozornice Bundek, na kojoj nas očekuje niz novih glazbenih doživljaja. Pridružite nam se stoga na omiljenome zagrebačkom jezeru – osvježite ljeto koncertima na Bundeku!


Danas 15.7. na Ljetnoj pozornici Bundek mladi, atraktivni salsa jazz band FiloSofía, a već sutra, u utorak 16.7. mongolski vokalni ansambl Coor u sklopu Međunarodne smotre folklore.

Zatim u srijedu 17.7. naš ugledni jazz pijanist i skladatelj, višestruki dobitnik Porina, Zvjezdan Ružić u društvu čuvene bugarske vokalistice, nagradom Grammy ovjenčane Neli Andreeve i njezina Djevojačkog zbora Nusha, a u četvrtak 18.7. Tamburaški orkestar HRT-a pod vodstvom Siniše Leopolda te uz soliste Bojana Jambrošića i Danijelu Pintarić u programu Kajkavski biseri.

Manifestaciju u petak 19.7. zatvara Mirko Švenda Žiga uz svoje Bandiste u programu u povodu 100. godišnjice pripojenja Međimurja domovini.

Svi programi počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve koncerte je – slobodan!

 

Doista je kul ovih večeri biti u Novome Zagrebu. Osvježite, stoga, ljeto koncertima na jezeru – Vidimo se na Bundeku!

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close