Scena

Od 16. do 18. srpnja održat će se Medvedgradske glazbene večeri

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na Medvedgradskim glazbenim večerima, koje se održavaju na najočuvanijoj utvrdi iz XIII. stoljeća, starom gradu Medvedgradu, odakle puca prekrasan pogled na Zagreb noću.


Na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi iz XIII. stoljeća, od 16. do 18. srpnja održat će se Medvedgradske glazbene večeri. Na tom atraktivnom kulturnom događaju, koji se odvija u Parku prirode Medvednica, odakle puca prekrasan pogled na Zagreb noću, publiku i ove godine očekuju vrhunska glazbena događanja.

Organizator Medvedgradskih glazbenih večeri je Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Medvednica i Menart BPM-om.

U sklopu ove trodnevne glazbene manifestacije publika će, kao i lani, moći uživati i u koncertnim izvedbama u sklopu posebnog programa „Akustika na kuli” koje se održavaju prije početka programa na velikoj sceni. Tim programom predstavljaju se mladi talentirani hrvatski glazbenici i autori, a koncerti se održavaju za samo tridesetak gledatelja, što stvara posebnu atmosferu. S obzirom na to da se svi koncerti na Medvedgradskim glazbenim večerima odvijaju uz ograničen broj gledatelja te u prodaji više nema puno ulaznica, požurite na vrijeme osigurati svoje mjesto na ovom atraktivnom glazbenom događanju.

Na ovogodišnjim Medvedgradskim glazbenim večerima nastupit će grupe Pavel, Detour i Rundek Cargo Trio. Ulaznice se po cijeni od 70 i 80 kuna za koncert mogu kupiti u knjižari Rockmark, dućanima TISAKmedia i Aquarius Records te on line na www.ulaznice.hr. Komplet ulaznica za sve tri večeri stoji 190 kuna.

Do koncertne lokacije na Medvedgradu tijekom održavanja ove glazbene manifestacije osiguran je besplatan prijevoz minibusom s početnom stanicom pokraj crkve sv. Mirka u Šestinama.

Medvedgradske glazbene večeri organiziraju se uz podršku Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Turističke zajednice grada Zagreba i uvrštene su u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.


 

Tekst: TZGZ
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close