Vijesti

Obnovljeni domovi – RASTU CIJENE SMJEŠTAJA za studente!

Studentski centar u Zagrebu objavio je nove cijene za sobe u Studentskim domovima. Prema informacijama koje su objavili doći će do očekivanog poskupljenja studentskog smještaja. Reakcija Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu na novi udarac studentskom budžetu se tek očekuje.

Studenti sigurno neće biti zadovoljni sa povećanim cijenama, ali teško da će se nešto moći promijeniti. Podsjećamo do obnove studentskih domova u Zagrebu nakon dugo vremena dolazi zbog nadolazeće Univerzijade koja će se održavati početkom ljeta sljedeće godine.

Studenti od danas mogu rezervirati sobe za Savu, dok će svi koji žele na Cvjetno s rezervacijom moći početi tek 23. prosinca. Nove cijene koje je objavio Studentski centar će vrijediti od 1. siječnja 2016. godine.

U Studentskom domu Stjepan Radić, popularnoj Savi, dvokrevetne sobe prve kategorije za studente će koštati 650 kuna, za smještaj u 5. i 6. paviljonu treba platiti 350 kuna, a za sobe u rekonstruiranim paviljonima 400 kuna mjesečno.

Sobe u obnovljenom Studentskom domu ‘Cvjetno naselje‘ koštat će 525 kuna, a u starom Studentskom naselju ‘Ante Starčević‘ 400 kuna. Poskupio je i tradicionalno najjeftinije Studentsko naselje Lašćina pa će do sada najjeftiniji osmi, kao i deveti te deseti, koštati 200, dok će se za sobe u trećem, četvrtom, petom i šestom paviljonu plaćati 300 kuna.

Za studente koji će krenuti sa rezervacijama soba upućujemo da dobro prouče nove tlocrte koji su objavljeni na stranicama Studentskog centra jer je došlo do izmjena brojeva soba.


Tekst, foto: zagreb.in

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close