VijestiTech

Objavljeni rezultati policijske akcije “Mir i dobro” u Ličko-senjskoj županiji

Na web stranicama Policijske uprave ličko-senjske objavljeni su rezultati operativno-preventivne akcija “Mir i dobro” koja je trajala od 15. prosinca 2018. do 8. siječnja ove godine.


Policijska uprava ličko-senjska u tom je razdoblju na svom području provela niz preventivnih aktivnosti kako bi se održalo povoljno stanje javnog reda i mira te opće sigurnosti građana.

Tijekom prosinca, a posebice u blagdanskom razdoblju policija je pojačano kontrolirala neovlaštenu prodaju pirotehničkih sredstava. U cestovnom prometu, kao i prometu na granici posebna je pozornost posvećena većoj protočnosti prometa, kao i suzbijanju ilegalnog unošenja pirotehničke galanterije preko graničnih prijelaza.

Tijekom provođenja akcije privremeno su oduzeta tri komada oružja i tri  pirotehnička sredstva. Za vrijeme provođenja akcije evidentirano je šest prekršaja nezakonitog posjedovanja oružja, za što je prijavljeno šest punoljetnih osoba, dok nije bilo evidentirano  kaznenih djela, niti propucavanja stanova, kuća i slično, kao ni ozljeđivanja osoba.

Tijekom provođenja akcije nisu evidentirana kaznena djela i prekršaji s težim posljedicama te je stanje sigurnosti bilo povoljno, za što su zaslužni i predstavnici civilnih vlasti na razini Županije, Gradova i Općina, ravnatelji obrazovnih ustanova i predstavnici medija koji su se aktivno uključili u provođenje akcije, kažu iz policije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close