LifestyleTurizam

Objavljena distributivna mjesta The Plitvice Timesa, njih 44! Pogledajte gdje ga možete čitati i preuzeti

Turistički magazin koji pokriva šire područje Plitvičkih jezera, ovog tjedna doživjeti će svoje drugo tiskano izdanje nakon promocije krajem prošle godine. Objavljene su i prve distributivne točke, njih ukupno 44


Kao što je bilo najavljeno na promociji prvog promotivnog broja, The Plitvice Times u siječnju izdaje svoje drugo izdanje – ono zimsko. U nakladi koja će pokriti sve distributivne točke, kojih ukupno ima 44, pokriveno je područje od Zagreba do Dalmacije uključujući Ličko-senjsku i Karlovačku županiju, a na listi se nalaze i prve dvije točke van Hrvatske – Austrija i Bosna i Hercegovina.

Željeli smo pokriti glavne informativne točne gdje se turisti informiraju o turizmu u Hrvatskoj, i vjerujemo da smo prvi korak ka tome i napravili. Posebno smo zadovoljni jer su naši partneri prepoznali i omogućili dobru mrežu, ovim putem svima zahvaljujemo i krajem tjedna počinjemo s punjenjem njihovih lokacija magazinom. Plan je da do kraja 2019. godine imamo oko 100 distributivnih mjesta, a sada objavljujemo prva 44. Nadamo se da će vam se priče u magazinu svidjeti, a napominjemo i da će svaki broj dva tjedna nakon objave tiskanog izdanja, biti dostupan i putem digitalne platforme issuu. – ističu kratko iz Uprave Plitvice Timesa.

Svi turisti koji u Hrvatsku dolaze preko glavnog grada Zagreba, The Plitvice Times će moći čitati na glavnom zagrebačkom trgu – Trgu bana Josipa Jelačića, te na svim glavnim kolodvorima – zračnom, željezničkom i autobusnom, te Kuli Lotršćak, sve u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba.

Od lokacija u Ličko-senjskoj županiji, ističu se turističke zajednice Plitvica, Gospića, Otočca, Vrhovina, Senja i Karlobaga i njihovi turističko informativni centri, zatim Crkva hrvatskih mučenika u Udbini s velikim brojem hodočasnika, tri ličke turističke agencije, te prvi hoteli, kafići i iznajmljivači.

Što se tiče ostalih zanimljivih lokacija van granica Hrvatske, novi The Plitvice Timesa moći ćete pronaći u Bosni i Hercegovini u Nacionalnom parku Una, ali i u predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u austrijskom Beču, te na autobusnoj liniji do Frankfurta u Njemačkoj.

Kako bi turisti i u tranzitu na putu mogli čitati ovaj magazin, Autoprijevoz Knežević na svoje tri autobusne linije od Splita do Frankfurta, te na Autobusnom kolodvoru u Zadru, omogućio je svojim putnicima uživanje u novom turističkom sadržaju.

U nastavku pogledajte točne lokacije, države, adrese i mjesta gdje ga možete čitati i preuzeti.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close