Vijesti

Objavljen trailer za posljednjeg ‘Hobita’

Popularna trilogija otkrit će nam 11. prosinca kako završava slavna priča kojoj je Petar Jackson udahnuo sasvim novi život. Posljednja bitka trajat će 45 minuta.

Hobitomanija ove godine dostiže svoj vrhunac. Popularna trilogija otkrit će nam 11. prosinca kako završava slavna priča kojoj je Petar Jackson (52) udahnuo sasvim novi život, a do tada nam ne preostaje drugo nego slagati komadiće mozaika koje studio Warner Bros. malo po malo objavljuje.  Posljednji u nizu su predstavljeni službeni trailer te novi set fotografija iz filma.

Redatelj je nedavno s javnosti podijelio i to da će zadnja bitka trajati čak 45 minuta, a kako bi se takva scena snimila bilo je potrebno puno rada i planiranja. Osim što su morali koordinirati sve vilenjake, orkove, ljude i patuljke i njihove štitove, oružje i taktike morali su dizajnirati i okoliš u koji su smjestili 10.000 orkova. Peter je uz to cijelo vrijeme morao misliti na gledatelje te kako će to snimiti, a da njima ne dosadi.

novi-hobit-bit-ce-uistinu-pravi-spektakl-objavili-nove-postere-504x335-20140937-20140917083603-10be0d572355ceb4c7d9c44e3c777000

Podsjetimo se, radnja filma ‘Hobit: Bitka pet vojski’ smještena je u 2941. godinu i treće doba Međuzemlja. Ona donosi povratak zmaja Smauga (Benedict Cumberbacht) kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Thorin (Richard Armitage) biti opsjednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa (Ian McKellen) će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost.

‘Hobit: Bitka pet vojski’ u hrvatska kina stiže 11. prosinca.

Tekst: 24sata.hr

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close