Politika

Objavljen je Pravilnik za provedbu podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik za provedbu podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”.


Prihvatljiva ulaganja u okviru ove podmjere odnose se na sektor prerade/marketinga/izravne prodaje proizvoda, sektor pružanja usluga u ruralnim područjima (usluge u poljoprivrednim, šumarskim i veterinarskim djelatnostima; usluge u društvenim djelatnostima; intelektualne usluge), sektor tradicijskih i umjetničkih obrta, sektor turizma u ruralnom području.
Prihvatljive aktivnosti u okviru navedenih sektora odnose se na nabavu roba, radova i usluga poput građenja/rekonstrukcije/opremanja objekata, nabave vozila ili plovila, nabave kratkotrajne imovine, licenci ili patenata i sl., aktivnosti pripreme projektne dokumentacije, upravljanje projektom i sl.
Pravilnik pogledajte OVDJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close