Scena

Objavljen natječaj za nove pjesme 65. Zagrebačkog festivala

Organizator Zagrebačkog festivala, Hrvatsko društvo skladatelja, objavilo je natječaj za nove pjesme 65. Zagrebačkog festivala koji će se održati u siječnju 2018. Obrazac za prijavu nalazi se na službenim web stranicama Festivala, a natječaj je otvoren do 15. listopada.


Umjetnički direktor festivala, Neno Belan, optimističan je glede obaranja prošlogodišnjeg rekorda kada je zaprimljeno čak 270 prijava na festival: “Zadovoljan sam prvom godinom svog mandata na čelu našeg najstarijeg festivala pogotovo jer su brojne pjesme nastavile svoj život i nakon festivala. Drago mi je i da javnost ponovno povezuje brend Zagrebačkog festivala s kvalitetnom mainstream glazbom i vrhunskim izvođačima. Moj tim i ja sada krećemo na posao da taj status potvrdimo i sa sljedećim, jubilarnim izdanjem festivala”, izjavio je Belan koji je svojim kolegama uputio i video poruku

Kriterij za odabir skladbi nadolazećeg festivala isključivo je umjetnička vrijednost, s naglaskom na kvalitetu glazbe i stihova te cjelokupne produkcije.

Aktualnosti Zagrebačkog festivala možete pratiti na službenim web stranicama, Facebooku, Twitteru i Instagramu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Zagrebački festival

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close