VijestiGrad ZagrebScena

Objavljen je kraći dokumentarac s druge dodjele nagrade Ambasador

Uoči klupske turneje koja kreće iz Zadra 3. ožujka objavljen je kratki dokumentarni film s Ambasadora, druge dodjele nagrada na kojoj su uručena priznanja akterima elektroničke scene u 38 kategorija.


Režiju i montažu u 8-minutnom filmiću potpisuju dvojac Aleks Drvenkar i Sandro Sklepić, a dokumentarac započinje kraćim presjekom zbivanja koja su obilježila dodjelu priznanja u zagrebačkom Kulturno-umjetničkom Centru Travno u studenom 2017. Nakon toga slijedi kraći pregled kroz dobitnike nagrada, izjave I nastupe LIVE elektronike koje potpisuju Surka Beatbox, Nipplepeople I Beat Busters, da bi film skončao kadrovima sa završnog partija.

Film je objavljen neposredno prije početka klupske turneje Ambasadora koja starta u subotu, 3. ožujka u zadarskom Q Baru gdje će nastupiti “Najbolji House DJ” Tom Bug i lokalne zadarske snage. Ambasador između ostaloga potiče mlade i nove autore, programe, projekte i tako služi kao platforma koja se brine za nove kreativce na sceni, pa će tako zasvirati zadarski dvojac Butters, Lovre Milin i Toni Kostijal iz nagrađene nove klupske večeri “Less is More”. Ulaznica je 30 kn do 01h, a 40 kn poslije.

Jedna od ključnih poruka projekta Ambasador je okupljanje glazbenika i profesionalaca iz industrije, povezivanje i postizanje zajedništva. Prema mišljenju stručnjaka Ambasador je manifestacija esencijalna kao krovna organizacija svim elektroničkim događajima u Hrvatskoj, koji su se kao oblik selektivnog turizma pokazali vrlo važnim segmentom kulturnih i kreativnih industrija u ovom dijelu Europe.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close