Grad ZagrebScena

Obilježavaju se jubilarni 20. Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Jubilarni 20. Dani dječjih vrtića Grada Zagreba održavaju se od 16. do 22. svibnja 2016. godine, već tradicionalno pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića i u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport i dječjih vrtića Grada Zagreba. Kao i svake godine očekuje nas bogat program ispunjen radionicama, koncertima i veselim druženjima.


Manifestacija je započela u ponedjeljak 16. svibnja aktivnošću „Otvorena vrata vrtića“, stručnim radionicama u kojima će odgojitelji, pedagozi, psiholozi, defektolozi, logopedi i zdravstveni voditelji te ravnatelji dječjih vrtića Grada Zagreba prezentirati stručna dostignuća u praksi i raspravljati o mogućnostima unaprjeđivanja odgojno obrazovne prakse s ciljem bolje podrške razvoja svakog djeteta i sigurnim i poticajnim uvjetima u dječjim vrtićima Grada Zagreba.

Centralna svečanost proslave 20. izdanja Dana dječjih vrtića Grada Zagreba biti će u srijedu, 18. svibnja, kada će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati svečani koncert, s početkom u 18.30 sati, uz nastup odgojitelja dječjih vrtića Grada Zagreba, Tamburaškog orkestra HRT-a te poznatih glazbenih i scenskih umjetnika uz voditelje Jasnu Doležal i Mirka Fodora. Koncertu će istoga dana, na istom mjestu prethoditi, od 9.00 do 13.30 sati, Stručni skup na temu: Veliki grad za malo dijete i predstavljanje publikacije Dječji vrtići Grada Zagreba.

U petak, 20. svibnja s početkom u 10,00 sati Gradonačelnik će u Palači Dverce ugostiti brojne mališane i odgojitelje i time još jednom potvrditi da je Grad Zagreb uistinu prijatelj djece te da je njihova skrb na prvom mjestu.

Dane dječjih vrtića završiti ćemo velikim druženjem djece, roditelja i odgojitelja, 22. svibnja, u nedjelju, na Bundeku, od 10,00 do 13,00 sati pod zajedničkim nazivom „Zajedno u Parku Bundek“. Uz prigodne igre i natjecanja djece s roditeljima i odgojiteljima na Bundeku djecu očekuje i desetak tematskih punktova u kojima će se moći poigrati, učiti ili pak susresti svoje omiljene životinje i likove iz priča.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: mojzagreb.info

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close