Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Obavijest Grada Gospića o naplati naknade za uređenje voda

Na redakciju portala LIKACLUB danas je stiglo priopćenje iz Grada Gospića vezano uz račune za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda koji su ovih dana pristigli na adrese građana.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Grad Gospić obavještava pravne i fizičke osobe, vlasnike/korisnike nekretnina lociranih na području Grada Gospića da je Grad Gospić temeljem odredbe članka 17. Zakona o financiranju vodnog gospodarstva („Narodne novine“ broj 153/0990/1156/13154/14 , 119/15120/16127/17) od 01.01. 2018. godine preuzeo poslove vođenja i naplate naknade za uređenje voda (NUV) koju su do 31.12.2017. obavljale Hrvatske vode. Rješenje o obvezi plaćanja/obračuna naknade za uređenje voda (NUV) i dalje donose Hrvatske vode. Naplatu naknade za uređenje voda (NUV) za razdoblje od 01.01.2018. godine – na dalje Grad Gospić radi u ime i za račun Hrvatskih voda.

Slijedom navedenog obavještavamo Vas da za razdoblje od 01.01.2018. godine – na dalje Hrvatske vode neće slati uplatnice za plaćanje naknade za uređenje voda, već će, sukladno zakonskoj odredbi na uplatnici/računu za plaćanje komunalne naknade Grad Gospić zasebno iskazati iznos naknade za uređenje voda (NUV).

Posebno napominjemo da se navedenim promjenama pravnim i fizičkim osobama ne povećavaju troškovi, jer se iznosi komunalne naknade i naknade za uređenje voda (NUV) nisu mijenjali.

 

Grad Gospić


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close