SportIzdvojeno

OBARANJE RUKU Gospićki klub Arktos u listopadu na tri međunarodna natjecanja!

Nakon dvije godine bez bitnih natjecanja, osim Državnih prvenstava koja su se jedva održala zbog covid-a 19, u mjesecu listopadu održavaju se čak tri međunarodna natjecanja u obaranju ruku.


Prvo na redu je Judgement day – tradicionalni internacionalni turnir koji će se održati 9. listopada u Mađarskoj, dok 17. listopada slijedi Open Croatian cup – internacionalni turnir koji se održava u Poreču.

Najvažnije je svakako Europsko prvenstvo u obaranju ruke koje će se održati u glavnom gradu Litve Vilniusu 24-31.11. Gospićki klub Arktos će predstavljati hrvatski reprezentativci Andrija Šimić i Rino Mašić. O ličkim snagatorima smo već pisali OVDJE, kada su osvojili čak osam zlatnih medalja na državnom prvenstvu u obaranju ruke u Sinju.

Andrija i Rino su svojim uspjesima ostvarili kategorizaciju sportaša treće kategorije te primaju stipendiju od Zajednice sportova grada Gospića. Mladim gospićkim obaračima ruku želimo puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close