Turizam

NP UNA Iako je zatvoren za posjete, vrijedni djelatnici parka ne miruju

UVIJEK AKTIVNI

Dok je Nacionalni park Una zbog situacije s koronavirusom zatvoren za posjete, nadzornici i ostali terenski radnici vrijedno rade na održavanju, popravkama i čišćenju područja Parka.


O svemu je izvijestio direktor Javne ustanove Nacionalni park “Una” Amarildo Mulić na svojoj Facebook stranici.

Uz sve propisane mjere prevencije i u situaciji kada je Park ” zatvoren” za turističke posjete i gdje momentalno su “zamrznute”, odnosno nisu dozvoljene, sportsko-rekreativne aktivnosti unutar područja NP “UNA”. Pored nadzora, kontrole i praćenja pojava i aktivnosti u području Parka, radimo punim kapacitetima na održavanju, popravkama i čišćenju područja Nacionalnog parka i njegovih kontakt zona, kao i na realizaciji planiranih aktivnosti iz EU projekta “SAVA TIES” u kojem je Nacionalni park ” UNA” jedan od partnera, napisao je Mulić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close