VijestiScenaTurizam

NP Sjeverni Velebit organizira izložbu fotografija Ante Vukušića u Gospiću

Povom Dana zaštite prirode u RH i Međunarodnog dana biološke raznolikosti (22/05), te Europskog dana Parkova (24/05), u suorganizaciji s Kulturno Informativnim Centrom Gospić Nacionalni park Sjeverni Velebit organizira fotografsku izložbu.

Uz prezentaciju o Nacionalnom parku Sjeverni Velebit, središnji događaj večeri bit će izložba fotografija gospodina Ante Vukušića, dugogodišnjeg motritelja meteorološke postaje Zavižan, koji ima rijetku privilegiju “s vrha planine” promatrati i kamerom “uloviti” najrazličitije ćudi Velebita.

Ovo je događanje ujedno i dio prvog “Tjedna parkova RH”, koji će se na razini čitave Hrvatske obilježiti brojnim događanjima u svim nacionalnim parkovima i parkovima prirode, više ovdje. 

Izložba će se održati 23. svibnja u gospićkom KIC-u s početkom u 19.00 sati. Posjetite!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close