VijestiDruštvene mreže

Novosti iz Facebooka: Admini grupa moći će naplaćivati mjesečnu članarinu

Prema izvješću agencije,  privatne grupe za roditeljstvo, kuhanje i čišćenje bit će prve grupe koje će isprobati ovu novu opciju, piše Večernji


Po svemu sudeći admini Facebook grupa moći će naplaćivati svojim članovima grupe mjesečnu članarinu u iznosu od 29.99 dolara.

U posljednje vrijeme velik broj administratora želi ograničiti korištenje sadržaja svojih grupa kako bi dobili bolji uvid u to tko su njihovi korisnici te kako bi mogli optimizirati svoju ponudu. Također, administratori se nadaju da će tako potaknuti korisnike i svoje članove da plate pristup platformi, kao i pojedine sponzore da se oglašavaju u njihovim grupama.

Prema izvješću agencija, privatne grupe za roditeljstvo, kuhanje i čišćenje bit će prve grupe koje će isprobati ovu novu opciju.

”Pilot-program započinjemo na malom broju grupa kako bi nastavili podržavati admine grupa koji vode te zajednice. Ako se ta opcija pokaže uspješnom, bit će dostupna za apsolutno sve”, objavio je na blogu Alex Deve, voditelj proizvoda za Facebook.

Pročitajte više na Večernji

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Večernji | Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close