VijestiScena

Novom pjesmom “Živit’ će Dalmacija” Hari Rončević našalio se s iznajmljivanjem apartmana!

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna! Zarada od turizma u ljetnim mjesecima, glavna je preokupacija većine Dalmatinaca. Nema u tome ništa loše, dapače, ali u toj utrci za zaradom, rađaju se svakodnevne smiješne situacije.


Upravo te anegdote i stvarne životne situacije, ono su što je inspiriralo iznimno nadahnutog Harija Rončevića za novu autorsku uspješnicu. Ovoga puta udružio je snage sa ekipom iz benda Mjesni odbor i nastala je slobodno možemo reći odlična humoristična pjesma, “Živit’ će Dalmacija”.

Pjesma je inspirirana aktualnim trenutkom u Dalmaciji, kad više nitko ne priča o ničemu drugom, osim o iznajmljivanju apartmana ili kuća. Želio sam se kroz pjesmu našaliti, ali ozbiljno našaliti sa sudbinom dalmatinaca, pa tako i svojom. Kako? Poslušajte u pjesmi., kazao je ovom prilikom Hari, koji je i ovoga puta zaslužan za glazbu, tekst i produkciju, dok aranžman potpisuje uz pomoć Alberta Limića.

Spomenimo na kraju kako će s ovom pjesmom Hari Rončević nastupiti i na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close