VijestiLifestyle

Novo na portalu LIKACLUB: Dobrodošli u Klub Svih Događanja!

Na novom dijelu portala LIKACLUB od danas možete pronaći sva bitna događanja na jednom mjestu.


#KlubSvihDogađanja je pregledni vodič kroz aktualna događanja u Ličko-senjskoj, ali i četiri druge županije sa većim brojem naših čitatelja: Karlovačoj, Zadarskoj, Primorsko-goranskoj i Gradu Zagrebu. Kako bi pretraživanje mnoštva informacija bilo lakše i preglednije, događanja možete pretraživati i prema kategorijama: gastronomija, glazba, kultura, sajmovi, seminari i kongresi, sport i rekreacija.

Na naslovnici našeg portala kojim mjesečno prođe više od 40 000 posjetitelja, saznajte što se događa na dnevnoj bazi, a u Klubu Svih Događanja proučite detalje o budućim događanjima: Gdje se održava? Kada? Tko ga organizira?

Jednim klikom događanja možete dodati i u svoj kalendar na smartphoneu. 

Projekt Kluba Svih Događanja pokrenuli smo kao rezultat osluškivanja čitatelja koji su se često žalili da kod nas vide izvještaj s događanja, a da nisu ni znali da se nešto događalo u njihovim gradovima i mjestima. Sada, #KlubSvihDogađanja mjesto je koje svakodnevno možete posjetiti i saznati sve bitne informacije.

Hvala što čitate naš portal, i sretno u potrazi za najboljim događanjima!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close