VijestiLifestyleScena

Novljanin oduševio natpisima po gradu

U srijedu ujutro na nekoliko lokacija po Novskoj mogli su se pronaći natpisi ispisani ljubavnim stihovima, svaki potpisan s “Luka”.


Misteriozni zaljubljeni autor probranim stihovima obraća se voljenoj osobi, za koju se potrudio i napravio posebne drvene natpise te ih je postavio na mjesta koja su tema i asocijacija njegovih romantičnih stihova.

Recimo, kod Glazbene škole u Novskoj napisano je:

Kad rasplače gudalo žice tremolo u meni sve ono najbolje polomi; Dokazat ću ti da nismo slučajan odabir

U samom centru grada pronađeno je:

Za tebe još jednom Mjesec prebojat ću srebrom; Za tebe još jednom prelit ću sunce jantarom i mjedom …

Izgleda da se Novljanima itekako svidio potez mladića Luke, jer na društvenim mrežama zdušno navijaju da se on i djevojka pomire. Lokalna cvjećarna Luki poklanja buket cvijeća, kafići ga časte pićem, dok restoran poziva na večeru jer kako kažu: „Ljubav ipak ide kroz želudac“!

U cijelu priču se uključio i Ivan Dečak iz grupe Vatra, autor navedenih stihova, koji je najavljujući koncert u Novskoj u petak 6. srpnja, pozvao i mladića Luku da dođe.

Nadamo se da je mladić ipak pronašao put do srca svoje drage!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: www.novska.in

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close