Film i TVVijesti

NOVINE: Dugoiščekivana domaća serija oko koje se je podiglo dosta prašine dolazi na male ekrane

Dugoiščekivana kontroverzna domaća serija konačno je dobila svoj termin emitiranja.

Nakon nekoliko odgađanja objave termina emitiranja nove domaće serije Novine, HRT je konačno uvrstio u svoj programski raspored svoju novu seriju. Novine su hrabar iskorak domaće produkcije prema svjetskim trendovima što je ujedno i prepoznato od strane filmske struke. Serija čiju režiju potpisuje Dalibor Matanić (nagrađivani redatelj Zvizdana), donosi intrigantne i zanimljive teme iz novinarskog života i oni koji su imali prilike pogledati posebne projekcije ovog uratka kažu kako se doima da je onaj tko je pisao scenarij bio dobro upoznat sa modernim hrvatskim novinarstvom i svime što se je popratno vezivalo uz medije, od politike pa sve do kriminalnog miljea.

Nova serija u svojoj najavi donosi kvalitetne kadrove i potpuno je izvjesno da ćemo gledati zanimljivu i kvalitetnu produkciju sa jednako dobrom glumom. Sudeći po najavi potpuno je izvjesno da nas očekuje mnoštvo golotinje, scena nasilja i drame. Serija je prepoznata od struke i već je hvaljena u više navrata na inozemnim festivalima, a uz to je nedavno dobila i globalnog distributera koji je otkupio prava na ovaj hrabar uradak.

Novine su napokon dobile svoj termin prikazivanja, a unatoč tome što se je špekuliralo kako neće dobiti prime time termine prikazivanja, serija je uvrštena na raspored i kreće sa emitiranjem u nedjelju 16. listopada 2016. u 20.10 sati na HTV 1.

Pogledajte najavu:

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Novine YouTube screenshot

Povezane objave

Back to top button
Close