VijestiScena

Novim singlom “Istina u tami” Igor Delač završava “Trilogiju o ljubavi”

„Istina u tami“ je novi singl Igora Delača sa kojim završava svoju „Trilogiju o ljubavi“ i s kojim će nastupiti na predstojećem 66. Zagrebačkom festivalu.


Glazbu potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), autor teksta je Uršula Tolj, dok je za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Protekla godina za Igora je bila izuzetno dinamična i uspješna. Promjenom glazbenog izričaja Igor je u vrlo kratko vrijeme postao jedan od najizvođenijih domaćih pop izvođača. Njegovi hit singlovi „Budan“ i „Ljubav“ vrlo brzo su zasjeli na sam vrh top lista i još uvijek se odlično vrte na brojnim radijskim postajama.

Od srca se zahvaljujem glazbenim urednicima, radijskim postajama i njihovim slušateljima. Bez njih to ne bi bilo moguće. Jako mi je važno da su moje pjesme tako dobro prihvaćene i rado slušane. To je najbolja i najvažnija nagrada za svakog glazbenika, jer samo tako moj rad ima smisla. Vjerujem da će moja nova pjesma “Istina u tami” isto tako biti dobro primljena te da će brzo pronaći put do srca brojnih slušatelja, rekao nam je Igor Delač.

Spot za pjesmu “Istina u tami” sniman je u Osijeku u režiji Josipa Grizbahera (Cinematic Osijek). U spotu se kao glavni likovi pojavljuju Ivona Kundert (filmska i kazališna glumica, članica ansambla kazališta “Komedija”, širem auditoriju poznata po ulozi Vlatke u TV seriji “Crno-bijeli svijet”), Matej Barić, Igorova kći Nina Delač te članovi osječkih udruga  “Zdravo trčanje“ i “Figuram”.

Zanimljivim i dinamičnim spotom koji prati tekst pjesme, Igor je pokušao dočarati izazove koje donosi današnji moderan i užurban načina života. Brojne obaveze i stres koje prate svakodnevnicu često ostave trag i uzrokuju probleme u međuljudskim odnosima i naravno ljubavi. Na kraju dana kada se vratimo doma i iza sebe ostavimo poslovne obaveze i probleme, ljubav je ta koja je jedino važna, koja nas povezuje i spaja te čini naš život ugodnim i sretnim.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću s mojim novim singlom Istina u tami po prvi put nastupiti na Zagrebačkom festivalu. U zadnjih nekoliko godina festival je postao stvarno respektabilna glazbena priredba u cijeloj regiji, a biti izabran na natječaju između više stotina pristiglih pjesama za mene je ogroman kompliment i potvrda da moja karijera napreduje u pravom smjeru, zaključio je Igor.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Kristina Alilović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close