Ličko-senjska županijaPolitika

NOVI VIDEO Hitler ovaj put u ulozi “Kustića”! Počeo rat između starog i novog HDZ-a?

Redakcija portala LIKACLUB danas je u kasnim popodnevnim satima dobila novu informaciju o videu koji je ovaj put čini se – napravila druga “strana”. Uloga Hitlera nakon hit videa Darka Milinovića u prošlom videu, ovaj put je pripala čelniku HDZ-a Ličko-senjske županije Marijanu Kustiću.

Drugi anonimni kanal na YouTubeu objavio je video pod naslovom “Problemi Maria Kustića”, u kojem vodi žestok razgovor sa “Šutićem, Sanjinom i Popovićem”, skrećući time pozornost na sve što se “dogodilo” u posljednje vrijeme i posljednjih godina. U videu se spominju i brojna druga imena s ličke političke i medijske scene, a posebno je zanimljivo da se spominju i financijski iznosi, medijske kombinacije i slično.

Pogledajte novi video!

Napomena: video ne održava stavove redakcije portala LIKACLUB i za publiku je 18+ (punoljetnici)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close