Turizam

Novi trend: Ako jedeš ne tipkaj!

U današnje vrijeme u bilo kojoj situaciji gotovo je nemoguće sresti ljude koji ne tipkaju po mobitelu. Mnogi su mišljenja kako bi korištenje mobitela trebalo barem ograničiti za vrijeme ručka ili večere, no to obično ostane samo na ideji. Ipak, jedan restoran u Engleskoj odlučio je prijeći s riječi na djela, pa ako želite u njemu ručati, morate zaboraviti tipkanje i razgovore preko mobitela!


U londonskom Tea Terrace restoranu mobiteli se mogu staviti u malu kutiju na stolu koja se drži pod ključem. Jednom kad ga stavite, do njega nećete lako, jer kombinaciju ne zna nitko osim osoblja. A za potrebe slikanja hrane i stavljanje na Instagram, kutiju vam neće otvoriti.

“Jednostavno želimo vratiti dobre stare razgovore za vrijeme obroka”, obrazloženje je direktorice restorana Rowene Shouly. “Često imamo goste, posebno obitelji s djecom, koje međusobno ne razgovaraju jer njihova djeca vise na pametnim telefonima”.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close