VijestiGrad ZagrebScena

Novi singl Zvonimira Varge epitaf je ljubavi koja nije bila ona prava

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je novi singl “Ponesite”, još jednu u nizu čeznutljivih, iznimno emotivnih balada u kojoj se, kao i mnogo puta dosad, zagledao duboko u sebe i na površinu izvukao sva svoja razočaranja i strahove, ispisavši predivan epitaf ljubavi koja na kraju ipak nije bila ona prava.


Pjesmu je producirao Jere Šešelja koji je sa Zvonimirom napravio i aranžman baziran na međuigri rastavljenih akorda Vargine vjerne akustične gitare, nenametljivih, jedva čujnih gitarskih sola i jecaja cella Mateja Miloševa.

Singl “Ponesite” stiže nam samo nekoliko mjeseci nakon posljednjeg “Jedan od njih 100” i predstavlja nastavak glazbene priče kantautora koji je na sceni od 2011. kada izbacuje svoj prvi album, a do danas ih je objavio osam nezavisnih od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji (‘7’ i ‘Krugovi’). Objavio je i 12 singlova, te u Zagrebu i regiji održao više od 200 koncerata. Trenutno radi na novim pjesmama.

.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close