VijestiGrad ZagrebScena

Novi singl Zvonimira Varge epitaf je ljubavi koja nije bila ona prava

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je novi singl “Ponesite”, još jednu u nizu čeznutljivih, iznimno emotivnih balada u kojoj se, kao i mnogo puta dosad, zagledao duboko u sebe i na površinu izvukao sva svoja razočaranja i strahove, ispisavši predivan epitaf ljubavi koja na kraju ipak nije bila ona prava.


Pjesmu je producirao Jere Šešelja koji je sa Zvonimirom napravio i aranžman baziran na međuigri rastavljenih akorda Vargine vjerne akustične gitare, nenametljivih, jedva čujnih gitarskih sola i jecaja cella Mateja Miloševa.

Singl “Ponesite” stiže nam samo nekoliko mjeseci nakon posljednjeg “Jedan od njih 100” i predstavlja nastavak glazbene priče kantautora koji je na sceni od 2011. kada izbacuje svoj prvi album, a do danas ih je objavio osam nezavisnih od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji (‘7’ i ‘Krugovi’). Objavio je i 12 singlova, te u Zagrebu i regiji održao više od 200 koncerata. Trenutno radi na novim pjesmama.

.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close