Novi singl grupe GEA “Ti si ona koju tražim” – ljubav je iskazana riječima!

Tena Brnad

Grupu GEA publika je zavoljela zbog hit singlova ‘Još te mogu iznenaditi’, ‘I to će proći’ i ‘Želim ti’ te je svrstala među omiljene bendove domaće glazbene scene, a GEA tu naklonost nagrađuje na najbolji mogući način – objavom nove pjesme ‘Ti si ona koju tražim’.


Naše pjesme imaju prepoznatljiv zvuk i tekstove koje su ljudi zavoljeli poistovjećujući se s njima. Kada nam je naš gitarist Ferzzo odsvirao pjesmu koju je napisao inspiriran svojom životnom pričom, svi smo u bendu ostali zatečeni tim naletom nevjerojatne iskrenosti, a iznenađenost se ubrzo pretvorila u oduševljenje i odmah smo znali da ju želimo snimiti i što prije podijeliti s našom publikom”, otkriva GEA o zanimljivom nastanku pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje član benda Neno Kos – Ferzzo dok je radiofonično zvukovno ruho skrojio poznati producent i aranžer Igor Ivanović.

Kvalitetna produkcija videospotova Gein je zaštitni znak, a ovoga su puta realizaciju ideje vizualnog dijela pjesme povjerili iskusnom redatelju Marku Zeljkoviću koji je glavnu žensku ulogu namijenio Martini Stjepanović, trenutno jednoj od najtraženijih hrvatskih glumica koja briljira u mega popularnoj seriji ‘Čista ljubav’. Mlada umjetnica spremno je prihvatila ponuđenu suradnju jer joj se jako svidjela pjesma, ali i čitav Gein opus čiji je vodeći motiv ljubav kao pokretač svijeta, a s pjevačem Igorom Drvenkarom kliknula je na prvu te su odlično utjelovili romantiku zaljubljenog para.


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u