Scena

Novi singl Davida Ricova – “Gospodska kći”

Popularni dalmatinski pjevač David Ricov snimio je spot za novu pjesmu “Gospodska kći” koju potpisuju Marin i Gordana Seko, članovi zadarskog Banana Banda.


U spotu snimljenom u Murvici kraj Zadra pojavljuje se lijepa studentica predškolskog odgoja Jelena Dragobratović. Zanimljivo je da je spot u četiri dana dostigao sjajnu brojku od 30.000 pregleda na YouTube-u! Ricov je i ovaj puta ostao vjeran Dalmaciji te u pjesmi pjeva o ljubavi siromašnog mladića i bogate gospodske kći te zbog neostvarive veze odlazi tugujući putovati morima.

David Ricov ovom pjesmom najavljuje svoj album prvijenac koji će biti objavljen tijekom ove godine, a na kojem će se naći svi njegovi dosad objavljeni singlovi među kojima su i oni s poznatim zadarskim tenorom Bepom Matešićem – “Di vitar ljubi maslinade”, “Ne krij oči zelene”, “Kad si došla ti” i “Sve poludi”.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close