Grad ZagrebScena

Novi rock bend B& u premijernom singlu otkriva u čemu je problem

“Problem” je naziv prvog singla zagrebačkog rock benda zanimljivo osmišljenog imena B& kojeg čine mladi glazbenici Nika, Arb, Neno, Kralj i Vik. Za odličnu produkciju zaslužan je Hrvoje Prskalo iz Zg zvuka, inače član i autor benda Bang Bang čija produkcijska rješenja donose svježinu na domaću rock scenu. Glazba je djelo B&-a, a inovativni tekst je napisao Viktor Saftić.


Drago nam je što nakon godinu dana snimanja i brušenja možemo predstaviti prvi singl te pripadajući spot. Nadamo se da će vam se svidjeti. Iako se u pjesmi radi o situaciji u kojoj se našla mlada djevojka, tematika je nekako bliska i muškim članovima benda. Naglasak pjesme je na jačanju karaktera, borbi sa standardima te slavljenju ženske volje uz jednostavan gitarski rif“, kažu o pjesmi članovi B&.

Pjesmu prati i zanimljiv videospot u kojem se redatelj Arbanas poigrao bojama, a snimanje se odvijalo u dugavljanskom studiju “Sklonište” te na lokacijama po gradu. Epizodnu ulogu igra i beogradski DJ Mr. Lexus te cijelom spotu daje internacionalni karakter.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close