Sport

Novi dres nogometne reprezentacije Srbije inspiriran Nikolom Teslom

Nogometna reprezentacija Srbije u play offu Lige nacija za odlazak na Europsko prvenstvo igrat će u novim dresovima, potpuno izmijenjenog dizajna.


Na stranici Footy Headlines objavljen je novi izgled gostujućeg dresa koji bi trebao biti bijele boje te inspiriranim  Nikolom Teslom.

“Novi dizajn gostujućeg dresa inspiriran je srbijanskom tradicijom i najvećim znanstvenikom u povijesti Nikolom Teslom. Iz tog razloga je fluoroscentna boja na dresu kao i određeni simbol koji će prožimati dizajn”, otkrio je Telegraf, pozivajući se na izvore iz FSS.

Izvor: FootyHeadlines.com

Srbija će u polufinalu doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo igrati protiv Norveške, a u slučaju prolaza čeka ih bolji iz dvoboja Izraela i Škotske.

Najbolja reprezentacija će doći u skupinu na Europskom prvenstvu u kojoj se nalaze i Vatreni.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close