Turizam

Novi broj The Plitvice Timesa! EKSKLUZIVNO: Intervju s direktorom HTZ-a Staničićem, timom koji je doveo Mazdu u Željavu, i još mnoštvo novosti

Prvo proljetno tiskano izdanje plitvičkog magazina je stiglo!


Treći broj The Plitvice Timesa, plitvičkog magazina koji izlazi svaka tri mjeseca, donosi brojne zanimljivosti od Zagreba do Kvarnera i Dalmacije. Svoj broj već možete preuzeti u Zagrebu, a od nedjelje i u Korenici, Gospiću i Rakovici. Na svih 56 lokacija biti će dostupan u sljedeća dva tjedna, nakon čega se objavljuje i issuu digitalno izdanje o čemu ćemo također pisati.

Do prvih primjeraka, pročitajte uvodnik iz magazina u nastavku!

Ovaj broj novi je upgrade naše ideje koja se sve više i kvalitetnije širi. Osim novih distrubitvnih lokacija koje možete pronaći na predzadnjoj stranici magazina, bogatiji smo za nekoliko novih kvalitetnih suradnika i novinara koji su u našem produkcijskom timu. To je rezultiralo i novim izvrsnim temama, pa ćemo u uvodu istaknuti tri.

Ekskluziva proljetnog broja magazina je intervju s jednim od čelnika turizma u Hrvatskoj, gospodinom Kristjanom Staničićem, direktorom Hrvatske turističke zajednice. Razgovarali smo o napretku ličkog ličkog i plitvičkog turizma, idejama za daljnji razvoj, ali i statističkim podacima te destinacijskom menadžmentu. Zanimljivo štivo i pogled vrha hrvatskog turističkog prema našem području.

Tema broja je ekipa pod nazivom Croatian Infiltration. Danas poduzetnici profesionalci, nekad zaljubljenici u fotografiju i teren, u velikom intervjuu ispričali su nam zanimljivosti u vezi vojnih objekata iz bivše države. Među ostalim, pohvalili su nam se da su doveli svjetskog automobilskog giganta u Željavu, te podijelili s nama iskustva iz cijelog svijeta.

Treća tema koju ćemo istaknuti dolazi nam iz Gacke doline. Riječ je o iznajmljivaču i vrijednom turističkom djelatniku Denisu Lončaru. Denis je za The Plitvice Times ispričao svoju priču karijere u turizmu, te iskustvima koje je doživio u svom razvoju.

Od drugih tema spomenuti ćemo još nekoliko njih; u magazinu možete pronaći sva najvažnija događanja u Plitvičkim dolinama i na Plitvičkim jezerima, tu je i tekst načelnika Kovača iz Općine Plitvička jezera o razvoju infrastrukture, zatim iskustvo naše kolumnistice Tamare s Plitvica o putovanju u daleki Jordan, priča o malom pitoresknom selu Letinac kod Brinja, ali i jednako zanimljiva priča iz Kosinja s vrhunskim ali nepoznatim povijesnim činjenicama.

Sadržaj ovog magazina omogućili su vrijedni ljudi koji vole Liku i Plitvice, hvala svima koji su sudjelovali i koji su omogućili kvalitetan sadržaj, a sada sretno s listanjem i vidimo se na preko 50 distributivnih mjesta!

The Plitvice Times tim

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close